Carrer Major, 26
L'Armentera (Alt Empordà)
17472 Girona
Tel. 972 550 422

CAT     CAST
Carnisseria Sart

botiga
Imatge de la botiga de la Carnisseria Sart


La Carnisseria Sart té els seus inicis en un paller amb horts al seu voltant anomenat "Cal Fustaret", a l'Armentera, que anys més tard es va transformar en el que és ara: una carnisseria, xarcuteria i rostisseria.

En Ricard, amb la Rosa, filla petita d'en Josep i la Rosa de Cal Fustaret, comercialitzen carns de l'Empordà, xarcuteria i cuinats d'elaboració pròpia.

Quan en Ricard va començar l'ofici de carnisser al costat de la seva mare, la Pepi, l'any 1980, no pensava que acabaria a l'Armentera regentant la seva pròpia carnisseria al costat de la Rosa, amb qui amb molta il·lusió i treball preparen els aliments que posen al taulell cada dia, fins i tot els diumenges.

En Ricard també s'encarrega de la compra dels animals als ramaders de la comarca, que després sacrifiquen a l'escorxador municipal de l'Armentera, garantint d'aquesta manera la qualitat i procedència de les carns. En Barratina li engreixa la vedella, en Ramon li cria els porcs, en Silvestre els xais i l'Anna els conills.
Horari de la botiga

De dimarts a dissabte, de 8 a 13.30 i de 17 a 20.30 h
Diumenge, de 9 a 14 h
Dilluns festius obert, la resta de dilluns tancat
Vacances durant la segona quinzena d'octubre
Serveis

  • VISA, targetes de crèdit
  • Xecs restaurant
  • Encàrrecs per e-mail
  • Encàrrecs per telèfon
  • Encàrrecs per fax
  • Repartiment a domicili
Benvinguts a la nostra web i gràcies per la vostra visita.
La Rosa i en Ricard us donem la benvinguda a aquesta la nostra web, i us agraïm la vostra visita virtual. Com tot el que fem a casa nostra, hem procurat posar tota la nostra energia i estima en aquesta nova aventura.© Tots els drets reservats
Crèdits